[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Terapirejsen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Terapirejsen har til formål, at opnå resultater gennem to processer:
  1. At flytte dig fra næromgivelser. Når du er i en stresset tilstand, har kroniske smerter eller andet, så er det vigtigt for dit terapiforløb, at du fjerner dig fra dine næromgivelser. Når du har besluttet dig for at tage af sted, så er du psykologisk set, allerede i gang med første trin mod at få det bedre. At flytte sig fra sine næromgivelser, giver mulighed for at kunne koncentrere og fordybe sig i sig selv. På den måde får du ikke dårlig samvittighed over alt det, du skulle have gjort der hjemme. Når du er på afstand af din dagligdag, så har du en mulighed for at kunne vurdere om noget skal ændres i dine næromgivelser, for at fremme bedring. Når du ændrer på de ting, som er med til at gøre dig syg eller holder dig i en fastlåst situation, er du et skridt nemmere bedring.  
  1. Terapien er det andet trin, som indeholder forskellige behandlingsformer for både krop, sind og sjæl. Behandlingen er en vifte af forskellige terapimetoder, som tager udgangspunkt i det enkelte individs behov. Terapien er målrettet både fysiske og psykiske ubalancer. F.eks. stress, fastlåshed, depression, smerter både i kroppen og i livet som er med til at forhindre flowet i organismen og i næromgivelserne. Terapien er også målrettet de almindelige blokeringer, som opstår i livets forskellige ændringsfaser. Terapien kommer bl.a. til at forgå i naturen når vi vandrer. Under vandringen tages der hensyn til deltagernes fysiske tilstand. Terapien går også ud på at forbedre fysikken og den mentale tilstand ved yoga og meditation. Alle kan være med.
Hvem kan være med: Alle kan tage med på rejsen. Der er ingen alders begrænsninger, fordi vi tager hensyn til den enkelte, men dog kræver turen, at man kan klare sig selv. På hver terapirejse er der plads til max 7 deltagere. Sted: Rejseterapien forgår i Sydfrankrig (Quillan), som er et dejligt terapi-/feriested med rolige omgivelser.   Rejsedatoer:      Efter aftale arrangeres der rejser for grupper på min. 7 deltager. Rejsetidspunkt: Afgang med AIRFRANCE den pågældende fredag fra Billund kl. 06.30 – ankomst Toulouse lufthavn i Frankrig kl. 10.30. Hjemrejsen efterfølgende fredag fra Toulouse lufthavn kl. 10.45– ankomst Billund kl. 22.15. Rejsetidspunkt fra København: Afgang med KLM den pågældende fredag fra Kastrup lufthaven kl. 06.00 ankomst til Toulouse lufthavn i Frankrig kl. 10.30. Hjemrejsen efterfølgende fredag fra Toulouse lufthavn kl. 10.35. Ankomst Kastrup lufthavn kl. 19.35. Indkvartering: To personer i et stort værelse med bad. Der er mulighed for at bo alene mod ekstra betaling.   Forsikring: Deltager har selv ansvar for at tegne de nødvendige rejse- og fritidsforsikringer. Der er ingen forsikringer, der er inkluderet i rejsen. Prisen er:  9.995 kr. (Ved tilmelding og betaling 4 måneder før rejsetidspunktet).   10.500 kr. (Ved tilmelding og betaling 2 måneder før rejsetidspunktet). 11.000 kr. (Ved tilmelding og betaling 1 måned før rejsetidspunktet). Beløbet dækker ophold, terapi, morgenmad, frokost, aftensmad og afhentning fra og til lufthavnen. Der betales et ikke-refunderbart depositum på 2.500 kr. senest 8 dage efter tilmeldingen er bekræftet. De resterende 7.395 kr. betales senest 2 måneder før rejsens start. Beløbet overføres til: Sparrekassen Østjylland, Reg. nr. 6121 konto nr. 0010839122 Flyrejsen betaler deltagerne selv, men vi afhenter deltagerne i Toulouse Lufthavnen.  Medbring: Liggeunderlag, vandrestøvler, afslappet tøj, regnslag, tøj der passer til årstiden, et skrivehæfte og en kuglepen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”281″ img_size=”600×560″ css=”.vc_custom_1464713194947{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_single_image image=”286″ img_size=”600×560″][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2022 - Prana Terapi