Øreakupunktur

Auriculoterapis oprindelse er fra Lyon i Frankrig og den er en nyere form for øreakupunktur. Det er lægen og ingeniøren  Paul Nogier  opdagede 1950 at øret afspejler hele kroppen og dens organer.  Paul Nogier blev i 1996 indstillet til Nobelprisen i medicin for sine forskningsresultater.

Behandlingsprincippet i auriculoterapi kommer fra videnskabelige godkendte argumenter der bygger på en forståelse af centralnervesystemet.

Når der opstår ubalance eller smerter i kroppen, vil disse afspejle sig i øret i form af ømme punkter, som reagerer på tryk eller findes med en punktsøger. Herefter behandles øret med permanåle, som sidder i øret mellem 3 til 30 dage. Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid nålene sider i øret.

I forbindelse med behandlingen kan der bliver brug for lidt strøm og lysterapi. Behandlingen stimulerer specifikke punker som relater sig til det belastede område i kroppen.

Øreakupunktur er effektiv mod mange ubalancer i kroppen. Den benyttes til behandling af smerter i muskler, led, funktionelle forstyrrelser og afhængighed. Auriculoterapi - øreakupunktur er også effektiv til vægttab og tobaksafvænning.

Copyright © 2022 - Prana Terapi