3 dages kursus

Indsigt og fordybelse i dit indre

Få et pusterum fra din hverdag. Indsigt og fordybelse i dit indre, giver dig ny energi til forandring og forbedring af dit liv. vi tager hånd om hvert enkelt ubalance, og finder den bedst mulig løsning for dig. 

Terapeutiskforløb

Det er et terapeutisk kursusforløb, som går ud fra den enkelte person. Du vil få mulighed for at få indsigt i både din fysiske og psykiske ubalance og få redskaberne til at rette op på dem. Kurset er bygget op på det holistiske syn, fordi krop, sind og sjæl hænger sammen, og skal ses som en helhed. 

 

Styrk krop og sind

Vi dyrker Yoga og andre former for afspænding der styrker krop og sind og øger blodets indhold af røde blodlegemer og ilter alle kroppens celler. Dette lindrer smerter og åbner op for frit flow i både krop og sind.  I  samarbejde med dig finder vi årsagen til ubalancer og genopretter harmonien både fysisk og psykisk. Vi vil vandre, meditere og lærer at skærpe alle sanser og fokuserer på nuet.

Behandlingsformer: 

  • Krops- og hypnoterapi
  • Coaching,
  • Akupunktur
  • Klangmassage
  • Andre behandlingsformer.

 

Sjælen

Når du har styrket din krop og dit sind så går vi ind og hjælper dig med at styrke din sjæl ved dyb koncentration og bevidst fokusering. Vi bruger meditation og clairvoyance som redskaber.

Du får

Et uforglemmeligt 3 dags kursus med et terapiforløb for krop, sind og sjæl. Terapiforløbet vil styrke dig psykisk, fysisk og spirituelt. Du vil få mere energi, større koncentrationsevne og bedre humør. De forskellige behandlingsformer vil giver dig redskaber, som du kan implementere i dagligdagen. Dette vil give dig  mere overskud til at vende de negative tanker til positive handlinger.

 

Stedet:

Et sted hvor roen går hånd i hånd med omgivelserne. Der er kun vinden som bryder tavsheden, når den rasler mellem bladene på træerne. Her er der mulighed for indsigt, refleksion og fordybelse. Der er også mulighed for at drøfte det som kan være til gene for krop, psyke og sjæl.           

 

Indkvartering: 

I en stor villa, i dobbeltværelse. Nogen kommer til at bo på en nærliggende kro, som ligger ned til fjorden.

 

Forplejning:

Kosten er kroppens vigtige brændstof og derfor kommer vi til at spise økologisk, vegetarisk og velsmagende mad under kurset. Madens kvalitet er med til at nære og fremme kroppens naturlige udrensnings- og helings processer og den vitalisere både krop, sind og sjæl.


Behandler: Sarah Praná

Akupunktør, hypnoterapeut, coach, NTH- vejleder, clairvoyant og healer.

Evt. ekstra underviser

www.pranaterapi.dk   

 

Møde- og sluttidspunktet:

Første kursusdag kl. 9.00 - afsluttes sidste kursusdag kl. 16.00

 

Pris: 4.990 kr. pr. person.

Prisen inkluderer overnatning i dobbeltværelse, fuldforplejning og alle behandlinger.   

Der er også mulighed for, at holde kurset for en gruppe som har lyst til at opleve noget sammen.

 

Tilmelding:

Max 5 personer. For at sikre dig en plads på kurset bedes du sende en mail til sarah@pranaterapi.dk

I mailen bedes du skrive dit fulde navn, tlf. nr. og din adresse. I forbindelse med tilmelding bedes du indbetale 2.000 kr. Beløbet overføres til: 

Sparekassen kronjylland  6121 0010839122

Resten af beløbet betales 10 dage inden kursusstart eller på stedet.

 

Frameldingsbetingelse:

Ved framelding 14 dage før kursus start tilbage refunderer vi depositum. Framelding derefter refunderer vi 50 procent af depositummet.

 

For yderligere informationer kontakt:
Sarah Prana på 3043 1527

Copyright © 2022 - Prana Terapi