Breathing Therapy

Træk vejret frit

Når vi trækker vejret korrekt og i dybden, påvirkes alle kroppens celler. Dette vil afhjælpe stress, dæmpe smerte og holde kroppen sygdomsfri. De mindste bestanddele i vores krop er cellerne. Celler har brug for bl.a. ilt for at kunne optage næring, udskille kuldioxid og forny sig. Ilten er også vigtigt for energiniveauet i dagligdagen.

Mange mennesker trækker vejret helt forkert uden at de selv er klar over det. Dette kan medføre bl.a. muskelspænding, træthed, dårlig hukommelse og dårlig fordøjelse. Vores anatomisk krop har brug for bevægelser i hverdagen, men mange af os har stillesiddende arbejde. Her vil muskulaturen i kroppen blive presset sammen og glemt, fordi vi arbejder mere med hovedet. Dette medføre, at åndedrættet bliver kort og overfladisk og desuden kan åbner op for stress og muskelinfiltration. Disse problemstillinger vil hobe sig op og blokere for den frie blodcirkulation.  

 

Sæt dit åndedræt frit og afhjælpe stress og smerter og giv din krop psykisk balance.

Breathing therapy hjælper både krop og sind, og giver ro til sjælen, og ikke mindst til en god nattesøvn. Iltning af kroppen giver overskud, overblik og optimerer vores præstationer i pressede situationer.

Hos Prana Terapi fokuseres der på åndedrættræning, som skal medvirke til at udvide lungevolumen for således at lindre smerter, berolige kroppen og give velvære til sjælen. Dette er en af grundstenene i vores behandling.

Copyright © 2022 - Prana Terapi