[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Selvindsigt- og fordybelsesrejsen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]At rejse i verden er at leve, men at rejse ind i sig selv er, at udleve”
 • At beslutte sig for, at rejse ind i sig selv er modigt.
 • At dykke ned i sit indre og stifte bekendtskab med indholdet af de forskellige lag af sig selv, er en ny begyndelse.
 • At fordybe sig i de ting som ligger i ens underbevidsthed og få øje på det, som skal bearbejdes og balanceres, er en styrke.
 • At ende sin rejse med, at harmonere sin krop, sit sind og sin sjæl, er en åndelig handling, som bringer dig endnu tættere på din ånd.
Herefter er du klar til at begynde din rejse mod universet, på din egen åndelige vej. Rejsen handler om, at inspirere til mere selvindsigt og fordybelse i en rolig atmosfære, hvor den åndelige vej er overskriften på hele rejsen.     Vi bruger mange forskellige redskaber på rejsen, som er til gavn for krop, sind og sjæl. Dette vil åbne kanalen til vores ånd og bringe os tættere på universet. Resultatet af det du opnår, afhænger af et harmonisk samarbejde mellem din krop, sind, sjæl og ånd. Fortvivl ikke, vi har redskaberne til at hjælpe dig videre. Programmet for rejsen er indholdsrigt og er følgende:
 • Fysisk afklaring (evt. ubalancer behandles)
 • Bevidstgørelse (arbejde i det indre)
 • Rense aura (med livets salt)
 • Meditation i forskellige former
 • Harmonere sind og sjæl
 • Åbne for den åndelige kanal
 • Aktivering af sansning
 • Vandring etc.
Jeg var behandler, da jeg fik min første opvågning fra min åndelige hjælper. Den aften fik jeg lige pludselig stærke smerter i min højre hofte. Smerterne var så stærke, at jeg ikke kunne ligge mig ned og sove. Der bad jeg min åndelige hjælper om at fjerne mine smerter. Svaret var: ”hvis du ikke kan heale og hjælpe dig selv, hvordan skal du heale og hjælpe andre?”   Der gik det op for mig, hvad det handler om! Sarah Prana Hvem kan være med: Alle kan være med uanset hvilket spirituelt niveau man er på, da vi arbejder med individuel vejledning. Det er et åndeligt arbejde med åndelige hjælpere. Sarah Prana har mange erfaringer i kommunikation med åndelige hjælpere. Under rejsen vil vi i fælles meditation, bede dem om hjælp til at åbne vores åndelige veje og gøre os bevidste om vores jordiske opgave. På hver rejse er der plads til max 9 deltagere. Sted: Rejsen foregår i Sydfrankrig, i Quillan, som er et dejligt meditativ-/feriested med rolige omgivelser.   Rejsedatoer: Efter aftale Rejsetidspunkt: Afgang med AIRFRANCE den pågældende fredag fra Billund kl. 06.30 – ankomst Toulouse lufthavn i Frankrig kl. 10.30. Hjemrejsen efterfølgende fredag fra Toulouse lufthavn kl. 10.45– ankomst Billund kl. 22.15. Rejsetidspunkt fra København: Afgang med KLM den pågældende fredag fra Kastrup lufthaven kl. 06.00 ankomst til Toulouse lufthavn i Frankrig kl. 10.30. Hjemrejsen efterfølgende fredag fra Toulouse lufthavn kl. 10.35. Ankomst Kastrup lufthavn kl. 19.35. Indkvartering: To personer i et stort værelse med bad. Der er mulighed for at bo alene mod ekstra betaling. Forsikring: Deltageren har selv ansvar for at tegne de nødvendige rejse- og fritidsforsikringer. Der er ingen forsikringer, der er inkluderet i rejsen. Pris: Prisen er 9.895 kr. Dette dækker ophold, terapi, morgenmad, frokost, aftensmad og afhentning fra og til lufthavnen. Der betales et ikke-refunderbart depositum på 2.500 kr. senest 5 dage efter tilmeldingen er bekræftet. De resterende 7.395 kr. betales senest 2 måneder før rejsens start. Beløbet overføres til: Sparrekassen Østjylland, Reg. nr. 6121 – konto nr. 0010839122   Selve flyrejsen betaler deltagerne selv, men vi afhenter deltagerne i Lufthavnen.    Medbring: Ligge underlag, vandrestøvler/sko, afslappet tøj, regnslag, tøj der passer til årstiden, et skrivehæfte og en kuglepen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”452″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1464714360339{padding-bottom: 100px !important;}”][vc_single_image image=”454″ img_size=”500×700″ css=”.vc_custom_1464714497776{padding-top: 160px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2022 - Prana Terapi